210.7790222 | 210.7797051 | [email protected]
  • Login
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Αρχική
  • Δημοσιεύσεις
    • Επικαιρότητα
    • Ενδιαφέροντα Άρθρα
    • Απόψεις – Συνεντεύξεις
    • Νόμοι & Π.Δ
    • Διαταγές
    • Μελέτες
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Media
    • Downloads
    • Photo Gallery
    • Video Gallery
  • Διοικητικό Συμβούλιο
  • Εγγραφή νέου μέλους
  • ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    • Ο Θεσμός – Ιστορία
    • Επικοινωνία
No Result
View All Result
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
No Result
View All Result

Το ΣΕΦΕΑΑ στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Νόμο Παρασκευόπουλου.

Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. by Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.
05/04/2017
in Τελευταία νέα
0
0
SHARES
13
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το ΣΕΦΕΑΑ στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Νόμο Παρασκευόπουλου.

    Αρ. Πρωτ: 14/05-04-2017                                                                          Αθήνα, 05/04/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, με αφορμή το περιστατικό της ληστείας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017, εντός της οικίας συμπολιτών μας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου Αττικής, αλλά και της μετέπειτα πληροφόρησης πως οι εν λόγω δράστες είχαν προσφάτως αποφυλακιστεί από Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας, ευεργετημένοι και κάνοντας χρήση του Νόμου 4322/2015 Περί Μεταρρυθμίσεων ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις, γνωστότερου ως Νόμου Παρασκευόπουλου. Συμπεριλαμβανομένων  και αλλεπάλληλων  παρόμοιων περιστατικών, όπου καταδικασθέντες για βαρύτατα κακουργήματα βλέπουν την έξοδο της φυλακής χάρη στο Νόμο Παρασκευόπουλου, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση αποφάσισε,  με μοναδικό γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, να προχωρήσει σήμερα σε κατάθεση Αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την όποια, μεταξύ άλλων, ζητούμε:

Τη γνωστοποίηση του συνολικού αριθμού των κρατουμένων – καταδίκων, οι οποίοι απολύθηκαν υφ’ όρων από Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας δυνάμει του Νόμου 4322/2015 Περί αποσυμφόρησης των φυλακών, καθώς και όπως λάβουμε γνώση, των στοιχείων και του αριθμού των εν λόγω καταδίκων, οι οποίοι αποφυλακίσθηκαν και κατόπιν επανετέλεσαν ανάλογες εγκληματικές πράξεις.

Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να σας καταστήσουμε γνωστό, πως θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εκκινήσει εξ υπαρχής συζήτηση περί της εξακολούθησης ή μη της ισχύος του εν λόγω Νομοθετήματος ή περί της μερικής κατάργησης ή ουσιαστικής τροποποίησης των άρθρων που αφορούν τις προϋποθέσεις υφ’ όρων απόλυσης καταδίκων – κρατουμένων σε Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας.

Είναι αδιανόητο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία οι Έλληνες Αστυνομικοί εμπλεκόμενοι  αρκετές φορές σε αιματηρές συμπλοκές, να συλλαμβάνουν επικίνδυνους κακοποιούς,  και ορισμένοι από αυτούς  χρησιμοποιώντας το “παράθυρο” του Νόμου  Παρασκεύοπουλου, να “‘αποδρούν” , να τελούν νέες εγκληματικές πράξεις και να χρειάζεται ξανά οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν, διακυβεύοντας την ζωή τους και των πολιτών

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
  -O-                                                                                -O-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
            ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                          ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

 

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α

 

          Του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, εδρεύοντος στην Αθήνα Αττικής, επί της οδού Φειδιππίδου, αρ. 45-47.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

  1. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κο Σταύρο ΚΟΝΤΟΝΗ.
  2. Τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κο Νικόλαο ΤΟΣΚΑ.

—————————

Αξιότιμη κα Εισαγγελεύ,

Με αφορμή το περιστατικό της ληστείας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017, εντός της οικίας συμπολιτών μας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου Αττικής, αλλά και της κατοπινής πληροφόρησης, πως οι εν λόγω δράστες είχαν προσφάτως αποφυλακιστεί από Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας, ευεργετημένοι και κάνοντας χρήση του Νόμου 4322/2015 Περί Μεταρρυθμίσεων ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις, γνωστότερου ως Νόμου Παρασκευόπουλου, επαγόμεθα και προσάγουμε ενώπιον σας την ακόλουθη αναφορά, επιχειρώντας να Σας καταδείξουμε και να Σας γνωστοποιήσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με την ισχύ και την εφαρμογή του εν λόγω νομοθετήματος, αποτυπώνοντας παράλληλα και τις συνέπειες που η εφαρμογή του έχει μέχρι σήμερα, τόσο σε εμάς, ως εκπρόσωποι χιλιάδων Ειδικών Φρουρών και προερχόμενων εξ’ αυτών αστυνομικών, όσο και σε άπαντες τους νομότυπους και φιλήσυχους πολίτες της χώρας.

Από την έναρξη της ισχύος του εν λόγω νομοθετήματος, που αφορά στην κατάργηση των Καταστημάτων Κράτησης Γ’ τύπου και στην υφ’ όρων απόλυση των κρατουμένων από τα Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας, ανάλογα με το ύψος της ποινής τους, το ποσοστό έκτισής της, αλλά και τη φύση του αδικήματος, ένας μεγάλος αριθμός καταδίκων – κρατουμένων σε φυλακές για σοβαρότατα αδικήματα κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας συμπολιτών μας έχει ευεργετηθεί από τις διατάξεις του εν λόγω Νόμου, που έχει σαν αποτέλεσμα την απολύτως πρόσκαιρη αποφυλάκισή τους και την επιστροφή τους στην κοινωνία, δίχως να έχει καταστεί πασιφανές, εάν η μέχρι την αποφυλάκισή τους έκτιση της ποινής τους, συνετέλεσε στην πραγματική και ουσιώδη συμμόρφωσή τους αλλά και στον εν γένει σωφρονισμό τους.

Στην πραγματικότητα όμως, κατά τα δύο έτη ισχύος του Νόμου έλαβαν χώρα στην ελληνική επικράτεια, πλείστες όσες σοβαρότατες εγκληματικές ενέργειες, από ανθρώπους που έτυχαν ευεργεσίας από τις διατάξεις του εν λόγω Νόμου και δυνάμει αυτών αποφυλακίστηκαν, πάρα πολλές δε από αυτές τυγχάνουν ιδιαζόντως ειδεχθείς, έχοντας δει το φως της δημοσιότητας, καθιστάμενες ως εκ τούτου γνωστές σε όλο το πανελλήνιο. Πέραν της υπόθεσης ληστείας εντός οικίας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου Αττικής, προτιθέμεθα να Σας παραθέσουμε μερικές επιπλέον, οι οποίες επίσης έχουν πραγματοποιηθεί από αποφυλακισθέντες εξ αυτού του Νόμου καταδίκους σε βαρύτατες ποινές για βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

Πιο συγκεκριμένα, 1) Η υπόθεση του Αφγανού που κατηγορείται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Dreisa στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας είναι ο μετανάστης, ο οποίος είχε επιτεθεί το 2013 σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας, χτυπώντας την για να της αρπάξει την τσάντα και στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις. Ο Αφγανός μετανάστης είχε τότε συλληφθεί για την επίθεση από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Ειδικότερα, ο νεαρός Αφγανός όταν συνελήφθη για την επίθεση εναντίον της 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα, είχε δηλώσει ότι είναι 17 ετών και καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη. Όπως δήλωσε όμως η Πληρεξούσια Δικηγόρος του, o Αφγανός μετανάστης έκανε χρήση του « Νόμου Παρασκευόπουλου » υπ’ αριθμόν 4322/2015 και κατάφερε να αποφυλακιστεί στις 31 Οκτωβρίου του 2015.

 

2) Με τις διατάξεις του εν λόγω Νόμου είχε αποφυλακιστεί ο 38χρονος Γεωργιανός, Ρομπέρτο Σ., που πυροβόλησε θανάσιμα τον 27χρονο κοσμηματοπώλη Θόδωρο Παπαδόπουλο, μπροστά στα μάτια της ίδιας του της μητέρας, μέσα στο κοσμηματοπωλείο που διατηρούσαν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος Γεωργιανός αποφυλακίστηκε στις 7 Αυγούστου, είχε δε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για σωρεία βαρύτατων ποινικών αδικημάτων. Στην προκείμενη μάλιστα περίπτωση, θα πρέπει να σημειωθεί πως νομικοί κύκλοι είχαν εκφράσει αμφιβολίες για το αν πρέπει ο εν λόγω 38χρονος να τύχει των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου 4322/2015, καθώς είχε κριθεί ως ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Επιπροσθέτως, 3) τρία μέλη της σπείρας που κατηγορείται ότι στις 16 Αυγούστου 2015 βασάνισε μέχρι θανάτου τον 67χρονο εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα είχαν αποφυλακιστεί με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου. Μεταξύ των αποφυλακισθέντων ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας των Γεωργιανών, ο οποίος είχε δει την «έξοδο» των φυλακών έναν μήνα πριν από τη στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων. Άλλοι δύο Γεωργιανοί μέλη της σπείρας είχαν επίσης αποφυλακιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα (στις 14 Ιουλίου και τις 9 Ιουνίου 2015, αντιστοίχως). Ο πρώτος είχε πάρει αποφυλακιστήριο από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν για κλοπές, και ο δεύτερος από τις Δικαστικές Φυλακές Τρικάλων, όπου κρατούνταν επίσης, για κλοπές και ληστείες, ενώ παράλληλα, φέρεται ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής τους είχαν παρουσιάσει και οι δύο ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά. Εκτός από τους τρεις, και οι υπόλοιποι τέσσερις Γεωργιανοί που συμμετείχαν στη δολοφονία μπαινόβγαιναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης, είχε αντιδράσει αρνητικά όταν μεταδόθηκε και κατέστη γνωστό πως οι ανωτέρω Γεωργιανοί, είχαν αποφυλακιστεί, κάνοντας χρήση των διατάξεων αυτού του Νόμου.

Επιπλέον, 4) ο κακοποιός Σαντέρ Πεμάι, στενός συνεργάτης του Αλβανού μακελάρη Μάριαν Κόλα, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 16 ετών και αποφυλακίστηκε την άνοιξη του 2015. Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη εκ νέου για τη συμμετοχή του σε διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, φέρεται ότι ήταν ο αρχηγός μίας εκ των πέντε ομάδων που απάρτιζαν την εγκληματική οργάνωση και είχε στενές επαφές με τον έγκλειστο εγκέφαλο του κυκλώματος. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος συνολικά 43 ατόμων, έξι εκ των οποίων είναι έγκλειστοι σε φυλακές για τα κατά περίπτωσιν αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, της κατάχρησης εξουσίας και παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριαν Κόλα μαζί με τον Σαντέρ Πεμάι τον Φεβρουάριο του 2010, στον Βύρωνα, σκότωσαν έναν αθώο πολίτη και τραυμάτισαν σοβαρά δύο αστυνομικούς του τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας.

Άπαντα τα ανωτέρω αναφερόμενα χαρακτηριστικά παραδείγματα, αποτελούν ένα ελάχιστο μέρος, των όσων εγκληματικών ενεργειών έχουν λάβει χώρα από πρώην καταδίκους που αποφυλακίστηκαν δυνάμει του εν λόγω Νόμου και εξαιτίας όλων τούτων που ακολούθησαν τη δημοσίευση του εν λόγω Νόμου, διαμαρτυρόμεθα ευσχήμως και ευπροσώπως προς Εσάς, καθώς είναι απολύτως προφανές πως από τα αναλυτικά ανωτέρω αναφερόμενα αποτελέσματα που επέφερε ο Νόμος 4322/2015, πρώτοι άμεσα ζημιωθέντες, τυγχάνουμε άπαντες οι αστυνομικοί κάθε τάξεως και βαθμού, οι οποίοι, κάτω από δυσχερείς έως και εχθρικές συνθήκες, έχοντας απέναντί μας εξαιρετικά επικίνδυνους κακοποιούς, οι οποίοι δε θα δίσταζαν να προβούν σε αφαίρεση ανθρώπινων ζωών και που τυγχάνουν απολύτως εχθρικά διακείμενοι απέναντι στους αστυνομικούς, θέτουμε τους εαυτούς μας απέναντί τους με κίνδυνο της ίδιας μας της ζωής, με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε την προστασία κάθε πολίτη. Οι εν λόγω προσπάθειες, στόχοι και θυσίες απάντων των ειδικών φρουρών και των εν γένει αστυνομικών πίπτουν ουσιαστικά στο κενό, από τη στιγμή που οι προαναφερόμενοι κατάδικοι – εγκληματίες αποφυλακίζονται με όρους από τα Καταστήματα Κράτησης σε σκανδαλωδώς σύντομο χρονικό διάστημα, επιστρέφουν στην κοινωνία και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, προβαίνουν σε επανάληψη τέλεσης σοβαρότατων εγκληματικών πράξεων, ευρισκόμενοι για άλλη μία φορά εναντίον μας, δίχως να δύναται κανείς να προβλέψει, αν αυτή τη φορά θα υπάρξει θύμα αστυνομικός, προερχόμενο από τελεσθέντα από μέρους τους ποινικά αδικήματα.

Εν όψει όλων των ανωτέρω και καθώς, όπως τυγχάνει απολύτως αυτονόητο, έχουμε έννομο συμφέρον προς τούτο, παρακαλούμε θερμώς, όπως μας γνωστοποιήσετε τον συνολικό αριθμό των κρατουμένων – καταδίκων, οι οποίοι απολύθηκαν υφ’ όρων από Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας δυνάμει του Νόμου 4322/2015 Περί αποσυμφόρησης των φυλακών, καθώς και όπως λάβουμε γνώση, των στοιχείων και του αριθμού των εν λόγω καταδίκων, οι οποίοι αποφυλακίσθηκαν και κατόπιν επανετέλεσαν ανάλογες εγκληματικές πράξεις.

Συνοψίζοντας, εξ όλων των ανωτέρω αναλυτικά αναφερομένων, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να σας καταστήσουμε γνωστό, πως θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εκκινήσει εξ υπαρχής συζήτηση περί της εξακολούθησης ή μη της ισχύος του εν λόγω Νομοθετήματος ή περί της μερικής κατάργησης ή ουσιαστικής τροποποίησης των άρθρων που αφορούν τις προϋποθέσεις υφ’ όρων απόλυσης καταδίκων – κρατουμένων σε Καταστήματα Κράτησης της Ελληνικής Επικράτειας.

Με σεβασμό,

Αθήνα, 05 Απριλίου 2017

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

ENWPION_EISAGGELEWS.pdf

Tags: ΑνακοινώσειςΔελτία ΤύπουΔικαστικάΚαταγγελίες
Previous Post

Με παρέμβαση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ευρεία σύσκεψη στο Α.Ε.Α. για τα “σταθερά”

Next Post

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους ειδικούς φρουρούς για τον νόμο Παρασκευόπουλου

Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Έναρξη κατάθεσης δικαιολογητικών

Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Έναρξη κατάθεσης δικαιολογητικών

04/05/2025
3.5k
Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Ενέργειες του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.13ου & 14ου Μισθού

Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Ενέργειες του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.13ου & 14ου Μισθού

16/04/2025
1.8k
Τοποθέτηση νέων Ειδικών Φρουρών σε υπηρεσίες της Αττικής – Επίσκεψη στη Σχολή Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών στην Τρίπολη

Τοποθέτηση νέων Ειδικών Φρουρών σε υπηρεσίες της Αττικής – Επίσκεψη στη Σχολή Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών στην Τρίπολη

10/04/2025
2.3k
Απόδoση δωρεάς αιμοστατικών σπόγγων και απινιδωτή σε μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας

Απόδoση δωρεάς αιμοστατικών σπόγγων και απινιδωτή σε μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας

02/04/2025
469
Ανοικτή Επιστολή Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις αυξήσεις στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Ανοικτή Επιστολή Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις αυξήσεις στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

02/04/2025
370
Η απόφαση για αποβολή της «εντίμου πενίας» από τις ένοπλες δυνάμεις κατά τον κ. Δένδια δεν πρέπει να καταδικάσει σε ολιγαρκή αφθονία τα Σώματα Ασφαλείας!

Η απόφαση για αποβολή της «εντίμου πενίας» από τις ένοπλες δυνάμεις κατά τον κ. Δένδια δεν πρέπει να καταδικάσει σε ολιγαρκή αφθονία τα Σώματα Ασφαλείας!

31/03/2025
1.3k
Next Post
Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους ειδικούς φρουρούς για τον νόμο Παρασκευόπουλου

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους ειδικούς φρουρούς για τον νόμο Παρασκευόπουλου

Please login to join discussion
No Result
View All Result

Ακολουθήστε μας στα social

Εγγραφείτε στο newsletter

ΕΓΓΡΑΦΗ

Recent Posts

  • Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Έναρξη κατάθεσης δικαιολογητικών
  • Δικαστική Διεκδίκηση 13ου & 14ου Μισθού – Ενέργειες του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.13ου & 14ου Μισθού
  • Τοποθέτηση νέων Ειδικών Φρουρών σε υπηρεσίες της Αττικής – Επίσκεψη στη Σχολή Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών στην Τρίπολη

Δημοφιλείς ετικέτες

Downloads Αναδιάρθρωση Ανακοινώσεις Αποδελτίωση Απόψεις Αστυνομικοί Αθλητές Ατύχημα ΔΕΛΤΑ ΔΙ.ΑΣ Δάνεια Δελτία Τύπου Διαμαρτυρίες Διαταγές Δικαστικά Εκδηλώσεις Εορτές Επιθέσεις Επικαιρότητα Επισκέψεις Επιτυχίες Θάνατοι Καταγγελίες Μέλη Μελέτες Μεταθέσεις Μετανάστευση Μονιμοποίηση Μόνιμα άρθρα Νομοσχέδια Νόμοι_ΠΔ Ο.Π.Κ.Ε Οικονομικά Πορείες Προσλήψεις Προσωπικό Συγκεντρώσεις Συναντήσεις Συνδικαλιστικά Συνεντεύξεις Τ.Α.Ε Κρήτης Ταμεία Υ.Φ.Α Υγεία Υπηρεσιακά Υπομνήματα
Δείτε όλες τις ετικέτες εδώ
Facebook Youtube RSS

logo-footer

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ιδρύθηκε το 2001, με αποστολή του να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του Ε.Φ. Με παρεμβάσεις του στους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες αγωνίζεται να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας τους, ενώ συντονίζει και βοηθά τα Σωματεία άλλων πόλεων.

Πληροφορίες

  • Επικοινωνία
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Οροι χρήσης δικτυακού τόπου
  • Εγγραφή νέου μέλους Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Εγγραφείτε στο newsletter

και ενημερωθείτε από εύκολα και γρήγορα για τα τελευταία νέα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α

Εγγραφείτε εδώ

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Κηφισίας 84 & Ξηρομέρου 2,

Αμπελόκηποι – Αθήνα,5ος όροφος Αθήνα 11527

email: [email protected]

τηλ: 210.7790222 | 210.7797051

fax. 211.7701025

Copyright © 2021 sefeaa.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Powered by iservices

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσουμε

.

  • Login
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Δημοσιεύσεις
    • Επικαιρότητα
    • Ενδιαφέροντα Άρθρα
    • Απόψεις – Συνεντεύξεις
    • Νόμοι & Π.Δ
    • Διαταγές
    • Μελέτες
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Media
    • Downloads
    • Photo Gallery
    • Video Gallery
  • Διοικητικό Συμβούλιο
  • Εγγραφή νέου μέλους
  • ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    • Ο Θεσμός – Ιστορία
    • Επικοινωνία
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελεί λειτουργίες όπως την αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Απαραίτητα Cookies

Το αυστηρά απαραίτητο cookie πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις cookie.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookie.

WordPress Double Opt-in by Forge12